Tandlægerne Østbirk

Tandlægepriser

Tænder er individuelle og sværhedsgraden af behandlingen varierer. Derfor kan prisen for den “samme” behandling variere.

Du er altid velkommen til af få et behandlingstilbud. Det kræver dog, at vi ser dig til et eftersyn. Det er ikke muligt at give et eksakt prisoverslag pr. telefon.

Priserne på tandlægeydelser er delt i to grupper. De faste ydelser og de frie ydelser. Er du medlem af ”danmark”, ydes der på en række behandlinger også tilskud.

Faste priser

Priser med tilskud fra den offentlige sygesikring er ens på alle de tandklinikker i Danmark, som praktiserer efter bekendtgørelsen om tilskud til behandling hos privatpraktiserende tandlæger. Tandlægerne Østbirk  praktiserer indenfor bekendtgørelsen.

Frie ydelser

De frie ydelser kan den enkelte klinik selv fastsætter priserne på. De frie ydelser omfatter f.eks. fyldninger, kroner, rodbehandlinger og lokalbedøvelse. Priser på de frie ydelser finder du længere nede på siden.

SYGEFORSIKRING DANMARK

Hvis du er medlem af sygeforsikring Danmark så ydes der tilskud til en lang række ydelser.

Besøg Sygeforsikring "Danmark" for mere information eller kontakt klinikken for at høre nærmere. Du kan læse mere om grupper, specifikke regler og takster på Sygeforsikring "Danmark" hjemmeside.

Relevante grupper for tandbehandling i Sygeforsikring ”danmark”

Gruppe 8:

Passiv gruppe hvor man er medlem, men ikke får tilskud.Det er muligt at blive aktivt medlem hvis der opstår et behov.  Hvis man ikke har tandproblemer, men kun får lavet en årlig undersøgelse og tandrensning er det denne gruppe man skal være i.  

Gruppe 5:

Basisgruppe hvor man får man tilskud. Det er gruppen for de patienter der kræver lidt flere behandlinger. Den dækker alt fra undersøgelser til tandbehandling. Hvis man har en del gamle fyldninger der skal skiftes, har en del huller, skal have lavet rodbehandling eller fjernet tænder så er der en fordel ved at være i denne gruppe.

Gruppe 1:

Udvidet gruppe. Hvis man skal have lavet større arbejde i form af en bro, implanter eller kroner er der en fordel ved at være i denne gruppe.

Plastfyldninger

Pris fra - til

Lille kindtand - præmolar 1-5 flader

1247 - 2275

Stor kindtand - molar 1-5 flader

1395 - 2595

Rodbehandlinger eks. fyldning

Pris

Rodbehandling fortand (1 kanal)

1795 kr.

Rodbehandling i kindtand (3 kanaler)

3395 kr.

Kroner og broer

Pris

Porcelænskrone

6800 kr.

3-leddet porcelænsbro

18600 kr.

Kirurgi

Pris

Operativ fjernelse af visdomstand

2925 kr.

Udeblivelse

Pris

Udeblivelse uden afbud

291,27 kr.

Ekstra tillæg udover 30 min.

274,91 kr.

Ekstra tillæg udover 45 min.

274,91 kr.

Tid til næste besøg

Lån til tandlæge

Del regningen op i mindre bidder

Nogle gange kan det være rart at dele betalingen for en større behandling op i mindre bidder, hvis man ikke har råd til hele regning ved tandlægen på en gang og derved kan du få skabt en form for tandlæge tryghed.


Hos Tandlægerne i Tørring samarbejder vi med Sundhed+ om at tilbyde dig et hurtig og enkelt lån med en finansieringsløsning.